News
Home > News

Latest news

Now hiring - Product Manager for Technical Sales Support

1.9.2017

MSc on tamperelainen tehoelektroniikan huippuosaamisen yritys. Yhtiö on yli 30 vuoden toimintahistoriansa aikana toimittanut yli 15 tuhatta erikoiskonvertteria. Olemme erikoistuneet konvertteriratkaisuihin uusiutuvan energian sovelluksiin, teollisuuteen ja raideliikenteeseen. Olemme saavuttaneet merkittävän markkina-aseman kotimaassa ja kansainvälisesti (suora vienti yli 50%). Liikevaihtomme on noin 3,6Meur ja henkilöstömäärä 20 (pääosin teknisiä toimihenkilöitä). Olemme vakavarainen ja kannattava yritys.

Panostamme vahvasti uusiutuvan energian markkinan kehitykseen ja tavoittelemme vahvaa asemaa mikroverkkojen sähkönsyöttöjärjestelmien toimittamisessa. Uusi tuotteemme MSc HESS on sähkönsyöttöjärjestelmä, jolla voidaan rakentaa verkko, jossa sähkö tuotetaan esimerkiksi aurinkopaneelien, akuston ja dieselgeneraattorin yhdistelmällä.

MSc HESS sähkönsyöttöjärjestelmän ja aktiivisuodattimien myynnin vahvistamiseksi haemme nyt henkilöä

Tuotepälliköksi myynnin tekniseen tukeen

 

Tehtävät:

-       Myynnin tukeminen MSc:n tuotteisiin liittyvissä teknisissä kysymyksissä – etsit aktiivisesti vastauksia kysymyksiin ensin yhdessä tuotekehityksen kanssa ja jatkossa omaa osaamistasi kehittäen.

-       Alussa tehtäväsi on ensisijaisesti omien myyntihenkilöidemme tukeminen ja jatkossa myös yhteistyökumppaneiden tukeminen.

-       Osallistut tuotteisiin liittyvän dokumentoinnin kehittämiseen.

-       Suunnittelet ja toteutat asiakkaiden koulutuksia.

-       Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista

 

Odotamme:

-       Sähkötekninen (ins. tai DI) koulutus sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus sähkötekniikan ja tehokonvertterien alalta. Kokemus taajuusmuuttajista, tehonmuokkaimista, inverttereistä ja varsinkin taajuusmuuttajien ryhmäkäytöstä katsotaan olennaiseksi eduksi.

-       Asiakaspalveluhenkinen asenne ja hyvä esiintymiskyky.

-       Sujuva suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito. Muu kielitaito on eduksi.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uusiutuvan energian sovelluksia kasvavilla kansainvälisillä markkinoilla.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Petri Vesa +358 40 567 0317. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 20.9 mennessä osoitteella petri.vesa@msc.eu.

MSc Newsletter - May 2017

29.5.2017

MSc Newsletter May 2017 has been published

What's new?

  • Now hiring - Product Manager for Technical Sales Support

    MSc on tamperelainen tehoelektroniikan huippuosaamisen yritys. Yhtiö on yli 30 vuo... Read more

Read all news

Questions, please!

Feel free to call, e-mail or send us a message. We will help you.

Contact us

Loads of fact

Need pure data? Browse through our pdf's and download what you need.

Downloads