News
Home > News
< All news

Latest news

22.03.2018

We are hiring! Product engineer, Power electronics

Työpaikkailmoitus, tuoteinsinööri

MSc on tamperelainen tehoelektroniikan huippuosaamisen yritys. Yhtiö on yli 30 vuoden toimintahistoriansa aikana toimittanut yli 15 tuhatta erikoiskonvertteria. Olemme erikoistuneet konvertteriratkaisuihin uusiutuvan energian sovelluksiin, teollisuuteen ja raideliikenteeseen. Olemme saavuttaneet merkittävän markkina-aseman kotimaassa ja kansainvälisesti (suora vienti yli 50%). Liikevaihtomme on noin 3,6Meur ja henkilöstömäärä 21 (pääosin teknisiä toimihenkilöitä). Olemme vakavarainen ja kannattava yritys.

Panostamme vahvasti uusiutuvan energian markkinan kehitykseen ja tavoittelemme vahvaa asemaa mikroverkkojen sähkönsyöttöjärjestelmien toimittamisessa. Uusi tuotteemme MSc HESS on useammasta lähteestä energiaa ottava hybridi-sähkönsyöttöjärjestelmä, jolla voidaan rakentaa verkko, jossa sähkö tuotetaan esimerkiksi aurinkopaneelien, akuston ja dieselgeneraattorin yhdistelmällä.

MSc HESS sähkönsyöttöjärjestelmän (www.msc.eu) testaukseen, käyttöönottoihin, tuotetukeen ja asiakaskoulutukseen haemme nyt tuoteinsinööriä.

Tuoteinsinööri,

Tehtävät:

- Konvertterijärjestelmän testaus, käyttöönotot ja tuotetuki. Konverttereihin liittyvissä teknisissä kysymyksissä etsit aktiivisesti vastauksia ensin yhdessä tuotekehityksen kanssa ja jatkossa omaa osaamistasi kehittäen.

- Alussa tehtäväsi on ensisijaisesti järjestelmän testaus ja käyttöönotot, jatkossa myös myynnin  ja yhteistyökumppaneiden tukeminen teknisissä asioissa.

- Osallistut järjestelmän valmistus ja asiakasdokumentaation kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

- Suunnittelet ja toteutat asiakkaiden koulutuksia.

- Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista

 

Edellytämme:

- Sähkötekninen (ins. tai DI tai vastaava) koulutus sekä kokemusta sähkötekniikan ja/tai tehokonvertterien/konvertterijärjestelmien alalta.

- Vähintään muutaman vuoden työkokemus.

- Kokemus taajuusmuuttajista, tehonmuokkaimista, inverttereistä ja varsinkin taajuusmuuttajien/moottorikäyttöjen ryhmäkäytöstä katsotaan olennaiseksi eduksi.

- Alustavaa ymmärrystä PLC pohjaisista automaatiojärjestelmistä.

- Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englanninkielen taito.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uusia uusiutuvan energian sovelluksia kasvavilla kansainvälisillä markkinoilla.

Lisätietoja ”Tuoteinsinööri” – tehtävästä toimitusjohtaja/teknologiajohtaja Pekka Seppälä +358 400 931 432.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 15.4 mennessä osoitteella pekka.seppala@msc.eu.

« Back

What's new?

  • MSc will be attending Railtex 2019 in Birmingham and EES2019 in Munchen

    Week starting 13th of May will be a busy week for MSc as we will be attending 2 exhibit... Read more

Read all news

Questions, please!

Feel free to call, e-mail or send us a message. We will help you.

Contact us

Loads of fact

Need pure data? Browse through our pdf's and download what you need.

Downloads