CAREERS
Home > CAREERS

Careers

MSc on tamperelainen tehoelektroniikan huippuosaamisen yritysryhmä

MSc on Tamperelainen tehoelektroniikan huippuosaamisen yritysryhmä (MSc electronics OY ja MSc Traction OY). MSc on 35 vuoden toimintahistoriansa aikana toimittanut yli 16 000 konvertteria maailmanlaajuisesti. Konvertteri on tehoelektroniikkalaite, jolla muutetaan sähköä muodosta toiseen.

MSc on erikoistunut vaativiin, pitkää käyttöikää ja luotettavuutta edellyttäviin konvertteriratkaisuihin raideliikenteessä, teollisuudessa sekä hajautetun energiantuotannon ja varastoinnin ratkaisuissa.

MSc on saavuttanut vahvan markkina-aseman kotimaassa ja kansainvälisesti (suora vienti yli 50%, pääosin Eurooppaan). MSc:n liikevaihto on ollut lähivuosina n 3Meur ja henkilöstömäärä 20 (pääosin teknisiä toimihenkilöitä). MSc on hyvin etabloitunut, vakavarainen ja kannattava yritys, jolla on pitkä historia. ISO9001 ja ISO14001 ovat olleet yhtiön käytössä jo 90 -luvulta alkaen. Nyt MSc panostaa kasvuun uusien ensi vuonna lanseerattavien tuotteiden avulla.

Uudet tekemämme merkittävät  kauppasopimukset ja uusien v 2022 tuotantoon tulevien tuotteidemme jatkokehitys ja ylläpito lisäävät olennaisesti suunnittelukapasiteettimme tarvetta. Vuonna 2022 panostamme vahvasti projekti-myyntiin ja se tuo mukanaan myöskin lisää suunnittelutarpeita.

Meillä ei juuri tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja, mutta olemme aina kiinnostuneita osaavista ammattilaisista.
Ole hyvä ja lähetä meille avoin hakemuksesi alla olevalla lomakkeella.

Avoin työhakemus

Jos et löydä profiiliisi sopivaa avointa työpaikkaa, niin ota yhteyttä täyttämällä lomake ja kerro, millaista osaamista sinulta löytyy ja minkälaisesta työstä olet kiinnostunut.

Nimi *
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite *
Koulutus
Työkokemus
Kerro jotain itsestäsi, osaamisestasi ja minkälaisesta työstä olet kiinnostunut.

Voit halutessasi liittää hakemukseesi liitetiedostoja esim. CV, hakemus, valokuva.
Tiedoston maksimikoko on 2 Mt.

What's new?

    Ei ajankohtaisia uutisia tällä hetkellä.

Read all news

Questions, please!

Feel free to call, e-mail or send us a message. We will help you.

Contact us

Loads of fact

Need pure data? Browse through our pdf's and download what you need.

Downloads