News
Home > News

News archive

Now 2 positions open - Product manager and Power electronics designer

1.11.2017

MSc on tamperelainen tehoelektroniikan huippuosaamisen yritys. Yhtiö on yli 30 vuoden toimintahistoriansa aikana toimittanut yli 15 tuhatta erikoiskonvertteria. Olemme erikoistuneet konvertteriratkaisuihin uusiutuvan energian sovelluksiin, teollisuuteen ja raideliikenteeseen. Olemme saavuttaneet merkittävän markkina-aseman kotimaassa ja kansainvälisesti (suora vienti yli 50%). Liikevaihtomme on noin 3,6Meur ja henkilöstömäärä 20 (pääosin teknisiä toimihenkilöitä). Olemme vakavarainen ja kannattava yritys.

Panostamme vahvasti uusiutuvan energian markkinan kehitykseen ja tavoittelemme vahvaa asemaa mikroverkkojen sähkönsyöttöjärjestelmien toimittamisessa. Uusi tuotteemme MSc HESS on useammasta lähteestä energiaa ottava hybridi-sähkönsyöttöjärjestelmä, jolla voidaan rakentaa verkko, jossa sähkö tuotetaan esimerkiksi aurinkopaneelien, akuston ja dieselgeneraattorin yhdistelmällä.

MSc HESS sähkönsyöttöjärjestelmän myynnin tukeen ja järjestelmän tehokonvertterien tuotekehitykseen haemme nyt kahta henkilöä.

 

Tuotepäällikköä myynnin tekniseen tukeen

 Tehtävät:

-       Myynnin tukeminen MSc:n tuotteisiin liittyvissä teknisissä kysymyksissä – etsit aktiivisesti vastauksia kysymyksiin ensin yhdessä tuotekehityksen kanssa ja jatkossa omaa osaamistasi kehittäen.

-       Alussa tehtäväsi on ensisijaisesti omien myyntihenkilöidemme tukeminen ja jatkossa myös yhteistyökumppaneiden tukeminen.

-       Osallistut tuotteisiin liittyvän dokumentoinnin kehittämiseen.

-       Suunnittelet ja toteutat asiakkaiden koulutuksia.

-       Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista

 Odotamme:

-       Sähkötekninen (ins. tai DI) koulutus sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus sähkötekniikan ja tehokonvertterien alalta. Kokemus taajuusmuuttajista, tehonmuokkaimista, inverttereistä ja varsinkin taajuusmuuttajien ryhmäkäytöstä katsotaan olennaiseksi eduksi.

-       Asiakaspalveluhenkinen asenne ja hyvä esiintymiskyky.

-       Sujuva suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito. Muu kielitaito on eduksi.

   

Tehoelektroniikka suunnittelija tehokonvertterien suunnitteluun

 

Tehtävät:

-       Tehtäväsi koostuvat monipuolisista tehoelektroniikan suunnittelutehtävistä liittyen yhtiön tehokonvertterituotteisiin (mm.  kaksisuuntaiset DCDC ja DCAC konvertterit), jotka määritellään tarkemmin kokemus- ja osaamistaustasi mukaan.

-       Toimit itsenäisenä tiimin jäsenenä tai otat mahdollisesti myös laajempaa projektivastuuta suunnitteluprojekteissamme

 

Odotamme:

-       Sähkötekninen (ins. tai DI) koulutus sekä suunnittelukokemusta sähkötekniikan ja tehokonvertterien alalta.

-       Kokemus taajuusmuuttajista, tehonmuokkaimista ja inverttereistä katsotaan eduksi.

-       Koet asiantuntijatehtävät omaksesi ja haluat edelleen kehittyä monipuolisena tehoelektroniikan osaajana.

-       Pystyt toimimaan hyvin myöskin englannin kielellä.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uusia uusiutuvan energian sovelluksia kasvavilla kansainvälisillä markkinoilla.

 

Lisätietoja ”Myynnin tekninen tuki” - tehtävästä antaa myyntijohtaja Petri Vesa +358 40 567 0317 ja ”Tehoelektroniikka suunnittelija” – tehtävästä toimitusjohtaja/teknologiajohtaja Pekka Seppälä +358 400 931 432.

 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteella petri.vesa@msc.eu 15.11.2017 mennessä. Merkitse myös kumpaa tehtävää haet.

MSc News - October 2017

18.10.2017

MSc Newsletter - May 2017

29.5.2017

MSc Newsletter May 2017 has been published

MSc Newsletter - February 2017

23.2.2017

MSc newsletter has been published

What's new?

  • MSc Traction delivers low MTBF for Helsinki Tram Auxiliary Power Supply

    Case: Helsinki City Traffic (HSL), Skoda Artic low-floor trams.

    ... Read more

Read all news

Questions, please!

Feel free to call, e-mail or send us a message. We will help you.

Contact us

Loads of fact

Need pure data? Browse through our pdf's and download what you need.

Downloads