News
Home > News
< All news

Tamperelainen tehoelektroniikkayritys MSc valmistaa kriittisiä teollisuusluokan konverttereita vientiin

01.11.2023

Tehoelektroniikkaan erikoistunut MSc on saavuttanut vahvan aseman raideliikenteen ja teollisuuden kriittisten konvertteiden markkinassa. Vuonna 1985 perustettu, kotimaisessa omistuksessa oleva yritys panostaa voimakkaaseen kasvuun muun muassa uusiutuvan energian tuotannon ja varastoinnin alalla.

MSc-nimen alla toimii kaksi yritystä: MSc Electronics Oy valmistaa konverttereita uusiutuvan energian, älyverkkojen ja teollisuuden käyttöön, ja MSc Traction Oy tuottaa konverttereita raideliikenteeseen. Yli kolmenkymmenen toimintavuotensa aikana yritys on toimittanut yli 16 000 konvertteria eri teollisuudenalojen tarpeisiin. MSc on vakiinnuttanut asemansa isojen kansainvälisten laitevalmistajien luotettavana kumppanina, ja sen tuotannosta meneekin yli 50 % vientiin. Asiakaskunta koostuu isoista kansainvälisistä teollisuuden edelläkävijöistä, kuten Deutsche Bahn, ABB, General Electric ja Cargotec. MSc kulkee tehoelektroniikka-alan kehityksen kärjessä; perinteisen teollisuuden ratkaisuiden lisäksi yritys tekee tuotekehitystä uusilla tuote- ja ratkaisualueilla, esimerkiksi vedyntuotantomarkkinoille.

MSc:n modulaariset ja energiatehokkaat konvertterit auttavat asiakkaita tehostamaan toimintaansa ja pienentämään operointikustannuksiaan. Yrityksen tarjoamat yli 200 erilaista tehoelektroniikka-alan ratkaisua perustuvat huolelliseen, asiakasyhteistyöstä ponnistavaan suunnitteluun. Noin 20 hengen yritys pystyy Tampereen Messukylässä sijaitsevassa tuotantoyksikössään vastaamaan nopeasti asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoamaan ketterästi joustavaa ja henkilökohtaista palvelua.

Suunnittelun ja valmistuksen lisäksi yrityksen oma henkilökunta vastaa myös tuotteiden testauksesta ja huollosta. Järjestelmien toiminnan kannalta kriittiset konvertterit suunnitellaan vaativiin olosuhteisiin, ja niiltä odotetaan pitkää käyttöikää ja luotettavuutta. “Saamme asiakkailta huoltoon jopa 25 vuotta palvelleita konverttereita. Huollon jälkeen ne palaavat takaisin asiakkaan toimintaympäristöön. Se kertoo tuotteidemme korkeasta laadusta ja pitkästä elinkaaresta”, sanoo MSc:n tuotantopäällikkö Matti Tryyki.

Vientiin keskittyvä ja voimakkaassa kasvussa oleva MSc etsii jatkuvasti uusia osaajia. ”Haluamme tarjota tehoelektroniikan asiantuntijoille itsenäisiä ja vastuullisia työtehtäviä vihreän siirtymän parissa. Meillä yhdistyy paikallisuus ja kansainvälisyys joustavassa työympäristössä”, kertoo MSc:n toimitusjohtaja Pekka Seppälä.

« Back

What's new?

  • MSc delivers converters for the world´s first spent nuclear fuel transfer vehicle

    MSc will deliver converters, motor drives and energy storage for the first nuclear fuel... Read more

Read all news

Questions, please!

Feel free to call, e-mail or send us a message. We will help you.

Contact us

Loads of fact

Need pure data? Browse through our pdf's and download what you need.

Downloads